Over de afdeling

De Personeelsafdeling is een uitzendbureau dat gevestigd is in Hoogeveen en met name actief in de omgeving van Hoogeveen, Assen, Zwolle, Emmen en Groningen. Maar daarnaast zijn wij ook actief in plaatsen als Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch.

Werk is belangrijk

Werk is voor iedereen belangrijk. Voor de werknemer zelf, die zich via zijn of haar werk op allerlei manieren kan ontwikkelen. Voor de organisatie, waaraan die medewerker een bijdrage levert. En voor de samenleving als geheel. Bij alle kandidaten in ons uitgebreide bestand verdiepen wij ons in hun unieke competenties. Hierin nemen wij een proactieve en gedreven houding aan.

Richting onze zakelijke relaties vinden wij het erg belangrijk om veel tijd en energie te stoppen in een persoonlijke benadering. Wij leren uw organisatie en bedrijfscultuur graag kennen, zodat wij nog beter en gerichter kunnen inspelen op uw personele aanvraag. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

Vrijblijvend kennismaken?

Wanneer u ons wilt inschakelen voor een van onze diensten of eventueel zelfs de complete ontzorging van uw personeelsadministratie, komen wij graag eens vrijblijvend bij u langs. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0528-287406. Vanzelfsprekend mag u ons ook per mail benaderen via info@depersoneelsafdeling.nl of middels het online contactformulier. 

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact webdesign dotsolutions