Medewerkers

De zoektocht naar een nieuwe baan is vandaag de dag niet altijd even makkelijk. De Personeelsafdeling begrijpt dat volkomen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat bedrijven en potentiële medewerkers elkaar zo goed en zo snel mogelijk kunnen vinden. Wij werken nauw samen met de beste bedrijven in met name de omgeving van Hoogeveen, Assen, Zwolle, Meppel en Emmen. U kunt vanzelfsprekend ook bij ons terecht wanneer u een baan zoekt in bijvoorbeeld Groningen, Utrecht, Rotterdam of Den Bosch. Onze specialiteit kent nu eenmaal geen grenzen.

Wij zijn op zoek naar u!

Of u nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, wij hebben voor iedere werkzoekende topper de juiste baan. In ons netwerk nemen wij mensen op van verschillende niveaus. Of u nu een WO-, HBO- of MBO-opleiding heeft afgerond, wij zullen voor u de juiste baan zien te vinden. Wij onderhouden contact met bedrijven uit diverse branches. Op deze manier is de kans groter dat wij u kunnen koppelen aan het bedrijf dat bij u past. Daarnaast is persoonlijkheid een belangrijk onderdeel van De Personeelsafdeling. Zodra u zich bij ons inschrijft, zullen wij een persoonlijk gesprek met u aangaan. Alleen op deze manier kunnen wij u zo snel mogelijk aan een baan helpen die daadwerkelijk bij u past.

Schrijf u vandaag nog in 

U kunt zich inschrijven via het contactformulier dat te vinden is op onze website. Zodra u zich heeft ingeschreven, zullen wij contact met u opnemen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat wij kunnen zien waar uw kwaliteiten liggen. Op deze manier kunnen wij de juiste baan vinden die bij u past. Niet alleen gaan wij voor u op zoek naar de juiste baan, ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten zo goed mogelijk worden geholpen en een goede toekomst op kunnen bouwen.

Bekijk hier onze vacatures.

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact ontwerp dotsolutions