Medewerkers

De zoektocht naar een nieuwe baan is vandaag de dag niet altijd even makkelijk. De Personeelsafdeling begrijpt dat volkomen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat bedrijven en potentiële medewerkers elkaar zo goed en zo snel mogelijk kunnen vinden. Wij werken nauw samen met de beste bedrijven in met name de omgeving van Hoogeveen, Assen, Zwolle, Meppel en Emmen. Je kunt vanzelfsprekend ook bij ons terecht wanneer je een baan zoekt in bijvoorbeeld Groningen, Utrecht, Rotterdam of Den Bosch. Onze netwerk kent nu eenmaal geen grenzen...

Wij zijn op zoek naar jou!

Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, wij hebben voor iedere werkzoekende topper de juiste baan. In ons netwerk nemen wij mensen op van verschillende niveaus. Of je nu een WO-, HBO- of MBO-opleiding hebtt afgerond, wij zullen voor jou de juiste baan zien te vinden. Wij onderhouden contact met bedrijven uit diverse branches. Op deze manier is de kans groter dat wij je kunnen koppelen aan het bedrijf dat bij jou past. Daarnaast is persoonlijkheid een belangrijk onderdeel bij De Personeelsafdeling. Zodra je je bij ons inschrijft, zullen wij een persoonlijk gesprek met je aangaan. Alleen op deze manier kunnen wij jou zo snel mogelijk aan een baan helpen die daadwerkelijk bij je past.

Schrijf je vandaag nog in!

Je kunt je inschrijven via het contactformulier dat te vinden is op onze website. Zodra je je hebt ingeschreven, zullen wij (indien we op dat moment passende vacatures hebben) contact met je opnemen. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat wij kunnen zien waar jouw kwaliteiten liggen. Op deze manier kunnen wij de baan vinden die het beste bij je past. Niet alleen gaan wij voor je op zoek naar de juiste baan, ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden wanneer je bij ons aan het werk gaat. Laat ons dus snel weten dat je een nieuwe uitdaging zoekt!

Bekijk hier onze vacatures

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact ontwerp dotsolutions