Werving & selectie

Het komt regelmatig voor dat bedrijven een wervings- en selectieproces onderschatten. Personeel werven is een tijdrovende klus en een vak apart. Terwijl u zich bezighoudt met ondernemen, screenen wij cv's en gaan aan de slag met een uitgebreide werving en selectie procedure. De kandidaten die we voorstellen sluiten niet alleen aan bij uw vacature, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

De zoektocht naar de juiste medewerker

De Personeelsafdeling is specialist op het gebied van werving en selectie. Wij beschikken over de juiste wervingskanalen om uw personele aanvragen professioneel en zorgvuldig in te vullen. Uiteraard leren wij graag eerst uw bedrijf kennen, zodat we ook een beeld hebben van de afdeling en de algemene bedrijfscultuur.  

De Personeelsafdeling

De Personeelsafdeling is een uitzendbureau/intermediar uit de regio Hoogeveen, Drenthe. Op zoek naar de beste kandidaten voor uw vacatures? De Personeelsafdeling helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. 
Wij bieden onze professionele werving en selectieprocedure aan volgens het ‘no cure - no pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met uw organisatie aangaat.

De Personeelsafdeling is met name actief in de omgeving van Hoogeveen, Assen, Zwolle, Meppel en Emmen. Maar daarnaast ook in plaatsen als Utrecht, Rotterdam en Den Bosch. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0528-287406 of bereik ons via info@depersoneelsafdeling.nl.

 

Vacature aanmelden  Uitzenden  Payroll

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact website optimalisatie dotsolutions