Transport & Logistiek

Wij zorgen dat logistieke vacatures en flexibel personeel samen invoegen. Bent of zoekt u een ervaren chauffeur of  logistiek medewerker? Lees dan zeker verder.

Na jarenlange krimp, als gevolg van de economische crisis, neemt sinds 2015 de vraag naar  (gekwalificeerde) medewerkers in de sector Transport & Logistiek weer toe. Voor de komende jaren wordt een groei van in totaal 12.000 arbeidsplaatsen verwacht.

Als specialist op het gebied van uitzend en payroll oplossingen in de Logistieke sector, is De Personeelsafdeling in staat om deze groeiende vraag en aanbod van gekwalificeerd personeel naadloos te laten “ritsen”. Onze recruiters beschikken over een zeer actuele kennis van de wereld van transport en logistiek, een uitstekend netwerk van werkzoekenden en opdrachtgevers en stellen deze graag aan elkaar voor. Zodoende helpen wij kandidaten op weg naar een passende baan en bieden wij onze opdrachtgevers maximale ondersteuning in hun zoektocht naar betrouwbaar en gemotiveerd personeel.

Wij bemiddelen o.a. voor de volgende functies:

Payroll

Heeft u nu zelf al een nieuwe medewerker gevonden en wilt u deze flexibel in dienst nemen? Vraag dan gerust vrijblijvend naar onze payroll service. Wij bieden u graag een maatwerk oplossing met zeer concurrerende tarieven.

De Personeelsafdeling staat voor u klaar!

Vele opdrachtgevers en werkzoekenden hebben inmiddels de weg naar De Personeelsafdeling gevonden. Of het nu gaat om tijdelijke inzetbaarheid ter vervanging van een zieke medewerker of om een nieuw in te vullen vacature. De Personeelsafdeling Transport & Logistiek staat voor u klaar!

Graag tot ziens!

 

Contact opnemen   Vacature aanmelden

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact website bouw dotsolutions