Payroll

Waarom payroll ook interessant is voor uw bedrijf

U vroeg het zich ongetwijfeld al eens af: wat houdt payrolling in? Als u dit aan De Personeelsafdeling vraagt, dan is het antwoord relatief eenvoudig. Payroll ontzorgt! Met De Personeelsafdeling deelt u namelijk het werkgeverschap, wij zorgen voor uw medewerkers zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent: het ondernemen.

De term 'payroll'

Payroll betekent, letterlijk vertaald vanuit het Engels, loonlijst. Heel simpel gezegd betekent payrolling dat een extern bedrijf de loonlijst van een werkgever beheert. Een payroller onderscheidt zich hierbij van een loonadministratiekantoor door ook het juridisch werkgeverschap op zich te nemen.

Meer tijd voor kerntaken

Wij nemen uw complete salaris- en personeelsadministratie over. Zo heeft u geen omkijken meer naar het opstellen of beheren van arbeidsovereenkomsten, dit is inclusief de verwerking van cao- en wetswijzigingen. Ook de salarisbetalingen, loonstroken, jaaropgaven, vakantiedagenregistratie en vakantiegelduitkeringen pakken we voor u op. Daarnaast zorgen wij voor de aangiften van loonbelastingen en de sociale afdrachten.

Ook op de werkvloer verandert er niets. U werft en instrueert uw personeel, bepaalt de hoogte van het salaris en voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

De Personeelsafdeling is met name actief in de omgeving van Hoogeveen, Assen, Zwolle, Meppel en Emmen. Maar daarnaast ook in plaatsen als Groningen, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0528-287406 of stuur een e-mail naar info@depersoneelsafdeling.nl. Wij zitten klaar om het administratieve werk van u over te nemen.

 

Payroll offerte   Uitzenden   Werving & Selectie

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact zoekmachine marketing dotsolutions