Office & Finance

U bent of zoekt het schaap met de 5 poten? De 150 woorden per minuut blind typende financieel specialist met kennis van de markt en een schat aan ervaring? Dan bent u bij de Personeelsafdeling aan het juiste adres!

Wij luisteren

De Personeelsafdeling richt zich op professionals in voornamelijk Office & Finance functies , hierin bemiddelen we voor zowel vaste als tijdelijke functies. Door goed te luisteren naar zowel onze opdrachtgevers als kandidaten creëren wij de perfecte match op basis van enerzijds functie-inhoud en anderzijds relevante werkervaring en ambities van onze kandidaten! Wij zijn beslist geen CV-doorgeefluik en verzorgen een gedegen screening naar “de persoon” achter het cv. Door onze grondige werkwijze voorkomen we “mismatches” en zullen voorgestelde kandidaten ook als persoon passen bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers.

Onze recruiters zijn stuk voor stuk ervaren, gespecialiseerd in hun vakgebied en persoonlijk betrokken intermediairs. Zij zijn door ervaring in staat om kandidaten te begeleiden tijdens de verschillende fases van hun loopbaan. Van ‘young professional’ tot ‘ervaren senior’ - van beginnend relatiebeheerder tot manager afdeling verkoop!

Wij bemiddelen o.a. voor de volgende functies:

No cure, no pay…

Vraagt uw bedrijfsvoering om uitbreiding en wilt u verzekerd zijn van de juiste kandidaten? Wij kijken graag vrijblijvend met u mee en hanteren hierbij het ‘No cure, no pay’ principe. Leveren wij niet de juiste kandidaat voor uw vacature, dan brengen wij geen kosten in rekening voor onze werkzaamheden. Logisch toch?

Zullen we eens kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze toe te voegen waarde? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag eens langs voor een kennismaking met u en uw bedrijf! Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Hoogeveen. Graag tot ziens!

 

Contact opnemen   Vacature aanmelden

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact website ontwerp dotsolutions