U bent op zoek naar personeel?

De Personeelsafdeling is uitstekend in staat om passend in te spelen op uw specifieke wervingsvraagstuk, in vrijwel iedere sector en elk op functiegebied. Wij vinden voor u de werknemer die past bij uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een starter op de arbeidsmarkt, specialist of manager, voor een tijdelijke of vaste functie: wij zorgen voor de selectie en invulling van de beste kandidaat uit de markt. De personeelsafdeling is met name actief in de omgeving van Hoogeveen, Meppel, Assen, Zwolle en Emmen. Maar daarnaast ook in plaatsen als Groningen, Apeldoorn en Rotterdam.

Uitzenden:

Er komt een grote opdracht binnen en u hebt snel extra handen nodig. Onze uitzendkrachten staan voor u klaar! Wij zorgen snel voor de juiste kandidaat voor uw tijdelijke vacatures of projecten. Voor onze uitzendkrachten is uitzendwerk vaak een bewuste keuze. Onze kandidaten zijn gemotiveerde medewerkers met een professionele en flexibele instelling.

Werving en selectie:

Het invullen van een vacature is tijdrovend en vooral ook veeleisend werk. Wij zijn in staat om passend in te spelen op uw specifieke wervingsvraagstuk, in vrijwel iedere sector en elk functiegebied. Na de kennismaking met uw bedrijf beginnen we altijd met het opstellen van het profiel van uw ideale kandidaat. Vervolgens gaan wij voor u op zoek en selecteren de meest belovende kandidaten. Hierbij maken wij gebruik van onze specifieke kennis van de (lokale)markt en onze uitstekende wervingskanalen.

Wij bieden onze expertise aan op basis van volgens het ‘no cure – no pay’ principe. Geen passend resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met uw organisatie aangaat.

 

Vacature aanmelden   Contact opnemen

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact hosting dotsolutions