Bouw & Techniek

Wij matchen ondernemende vakspecialisten voor vooruitstrevende bedrijven. Van VMBO tot HBO en van bouwkunde tot electrotechniek!

Groeiende vraag

De Bouw & Techniek sector is bezig met een inhaalslag. Door het herstel van de woningmarkt wordt er sinds begin 2015 weer vollop gebouwd. De bouwproductie nam in 2015 toe met maar liefst 8,5%. In 2016 zette deze groei door en ook voor 2017 wordt blijvende groei van de bouwsector verwacht. Na jaren van stagnatie zien we de vraag naar vakmensen voor vaste en tijdelijke banen dus weer stijgen.

De Personeelsafdeling voelt zich thuis in de sector Bouw & Techniek. Wij spreken de taal van deze branche en weten naar welke competenties gezocht wordt. Uitzenden en detachering in juist deze branche is een vak op zich, een vak welke wij verstaan!

Door jarenlange ervaring in deze sector en ons opgebouwde netwerk, zijn wij in staan de juiste kandidaat aan de juiste vacature te matchen. Wij helpen onze opdrachtgevers het bedrijfsrisico te verlagen, flexibel in te springen op plotselinge krimp of groei en hiermee veel tijd en geld te besparen. 

Wij bemiddelen o.a. voor de volgende functies:

Payroll

Heeft u nu zelf al een nieuwe medewerker gevonden en wilt u deze flexibel in dienst nemen? Vraag dan gerust vrijblijvend naar onze payroll service. Wij bieden u graag een maatwerk oplossing met zeer concurrerende tarieven.

De Personeelsafdeling staat voor u klaar!

Vele opdrachtgevers en werkzoekenden hebben inmiddels de weg naar De Personeelsafdeling gevonden. Of het nu gaat om tijdelijke inzetbaarheid ter vervanging van een zieke medewerker of om een nieuw in te vullen vacature. De Personeelsafdeling Bouw & Techniek staat voor u klaar!

Graag tot ziens!

 

Contact opnemen  Vacature aanmelden

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact ontwerp dotsolutions