Bewindvoering en inkomensbeheer

De Personeelsafdeling is hét projectenbureau als het gaat om gemeentelijke schuldhulpverleningsprojecten en ondersteuning voor bewindvoerders en financieel beheerders. De Personeelsafdeling is in 2012 opgericht en ondersteunt sinds jaren diverse kantoren als het gaat om financieel beheer.

Samenwerking NBBI

Onlangs (2016) is er een pilot doorlopen met de NBBI (Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer) om voor de leden (tijdelijke) ondersteuning te kunnen aanbieden bij het opzetten van het kantoor, de inzet van gekwalificeerd personeel tijdens piekbehoeften en zelfs in de afwikkeling van dossiers. Deze pilot is succesvol afgerond en sindsdien mag De Personeelsafdeling zich dan ook trots dé leverancier noemen voor NBBI aangesloten bewindvoerderskantoren.

Scholing

Met gerenommeerde bewindvoerderskantoren onderhouden wij tevens afspraken m.b.t. scholing en training van nieuwe medewerkers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we onze opdrachtgevers kunnen voorzien van medewerkers met de meest actuele juridische kennis, welke procedures optimaal beheersen en natuurlijk bekend zijn met alle stappen binnen de processen van bewindvoering en inkomensbeheer. Kortom: Experts in financiën, wetgeving en cliëntcontact. 

Wilt u als opdrachtgever graag eens kennismaken via een proefplaatsing? Dan kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen met een van onze relatiebeheerders.

Voor meer informatie over de NBBI verwijzen wij u graag naar www.nbbi.eu

NBBI

 

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact hosting dotsolutions