Uitzenden

Uitzendmedewerkers zijn bij uitstek geschikt om onverwachte uitval van personeel of drukke perioden binnen uw bedrijf op te vangen. Bijvoorbeeld omdat er tijdelijk meer werk is of omdat een vaste medewerker ziek is of met zwangerschapsverlof gaat. Een andere reden om met een uitzendkracht te werken kan zijn dat u eerst ervaring met iemand wil opdoen voordat u hem of haar een contract aanbiedt. Daarnaast kunt u met een structurele flexibele schil van medewerkers uw concurrentiepositie sterk verbeteren én uw ambities beter waarmaken.

De Personeelsafdeling

De Personeelsafdeling is een moderne en professionele uitzendorganisatie met haar wortels in de omgeving van Hoogeveen. Daarnaast zijn we erg actief in de omgeving van Assen, Beilen, Meppel, Zwolle en Groningen. De Personeelsafdeling beschikt over uitstekende wervingskanalen, waardoor personele aanvragen snel en volledig kunnen worden ingevuld. Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle branches en vakgebieden. Indien u kiest voor de dienstverlening van De Personeelsafdeling kunt u rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke service. Wij gaan graag het gesprek met u aan om de wensen helder in kaart te brengen.

Onze uitzendkrachten

Voor onze uitzendkrachten is uitzendwerk veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. Wij ontvangen onze kandidaten allemaal op kantoor voor een persoonlijke en uitgebreide kennismaking, voordat wij de kandidaat met uw organisatie laten kennismaken.

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0528-287406 of bereik ons via info@depersoneelsafdeling.nl.

 

Contact opnemen   Payroll   Werving & Selectie

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact websites dotsolutions