Payroll Hoogeveen 

Het is begrijpelijk dat u als bedrijf al genoeg aan uw hoofd heeft. Het is dan ook helemaal niet gek om wat werk uit handen te geven. Denk bijvoorbeeld aan het uitbesteden van uw payroll diensten in Hoogeveen. Onze specialisten nemen uw administratieve werkzaamheden graag van u over. In dit geval worden wij uw juridisch werkgever. Wij nemen onder andere de personeels- en salarisadministratie van u over, zorgen ervoor dat u geen arbeidsrechtelijke risico's meer loopt en maken uw bedrijf flexibeler, zodat u niet langer vastzit aan lange arbeidscontracten. 

De payroll overname

Wanneer u zich graag wilt focussen op uw werkzaamheden, kunt u ons inschakelen om de juridische zaken van uw bedrijf over te nemen. Wij zorgen er in dit geval voor dat de personeels- en salarisadministratie van u wordt overgenomen. Wij zorgen ervoor dat u niet langer arbeidsrechtelijke risico's loopt en dat u uw medewerkers niet hoeft te betalen wanneer zij langdurig ziek zijn. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat er betrokken personeel rondloopt in uw bedrijf. Naast een uitgebreide payrolldienst in Hoogeveen bieden wij tevens een uitstekend wervings- en selectieproces. Op deze manier kunt u zich volledig richten op de doelen van uw bedrijf en zorgen wij ervoor dat deze doelen behaald worden door het leveren van gespecialiseerde medewerkers.

Bemiddeling en administratie

Naast de payrolldiensten die wij leveren, kunnen wij ook de bemiddeling binnen uw bedrijf van u overnemen. In dit geval zorgen wij ervoor dat uw medewerkers volledig op de hoogte zijn van de te behalen doelen van het bedrijf. Wij maken goede communicatie mogelijk tussen medewerker en opdrachtgever. Op deze manier kunt u succesvol zaken doen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van payroll in Hoogeveen en bent u werkzaam in de omgeving van Hoogeveen, Hengelo, Emmen of Drachten? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 0528-287406 of stuur een e-mail naar info@depersoneelsafdeling.nl 

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact website bouw dotsolutions