Onze professionele dienstverlening

Uitzenden:

Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Uitzendkrachten kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof.

Payroll:

Juridisch gezien is het personeel in dienst van de Personeelsafdeling, wat inhoudt dat uw bedrijf zich niet bezig hoeft te houden met administratieve en juridische taken. Hetgeen waardoor payrolling zich onderscheidt van uitzenden en detachering, is dat u zelf als werkgever uw medewerkers werft. Hierdoor hebt u minder risico’s en dus meer zekerheid. Payrolling is doorgaans voordeliger dan uitzenden. Het lagere tarief kan worden aangeboden, omdat u bij payrolling als werkgever de kosten van de werving en selectie van de medewerkers draagt. 

 

Werving en selectie:


Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Organisaties hechten grote waarde aan ambitieuze, talentvolle en ervaren krachten. Omdat werving en selectie een gespecialiseerd onderdeel van het personeelsbeleid is, wordt dit vaak uitbesteed aan intermediairs. Bij werving en selectie wordt de meest geschikte medewerker voor u geselecteerd en neemt u deze zelf in dienst. Wij bieden onze professionele werving en selectieprocedure aan volgens het ‘no cure - no pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten.


Heeft u Interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0528-287406 of bereik ons via info@depersoneelsafdeling.nl.

 

Contact opnemen

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact zoekmachine optimalisatie dotsolutions