De zon maakt de mens gelukkig...

Maar een leuke baan ook!

Niet alleen door het verkrijgen van dat mooi kleurtje. Nee, we worden opgetogen blij van zonnig weer en dit is wetenschappelijk gezien te onderbouwen; het felle zonlicht stelt ons bioritme op een natuurlijke manier op scherp en dat heeft weer een positief effect op ons geluksgevoel!

zomers geluk

Helaas is het voorlopig gedaan met het mooie weer. In het noordwesten valt er al flink wat regen en vanuit het zuidwesten kan er zelfs onweer aankomen. Het zuidoosten en oosten van het land maken kans op enkele onweersbuien, mogelijk met hagel, windstoten en veel neerslag in korte tijd……

De tijd van ‘luieren’ is dus voorbij. Het is gebeurd met het eindeloos op het strand liggen, terrasjes pakken en ouderwetse BBQ gezelligheid tot in de late uurtjes. Tijd voor actie……tijd om zélf dat geluksgevoel te creëren en daar helpt De Personeelsafdeling je graag een handje bij!

Ben je uitgekeken op je huidige baan of misschien al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op onze website vind je een diversiteit aan vacatures die jou wellicht de donkerste periode van het jaar (en langer ;-)) dat heerlijke zomerse geluksgevoel gaan geven!

 

Naar vacature overzicht

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact ontwerp dotsolutions