Ik zoek werk

Niet alleen zijn wij het juiste bedrijf voor werkgevers, wij zijn er ook voor u als werknemer. Of u nou op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, bij ons kunt u terecht voor zowel vaste als tijdelijke functies. Het team van De Personeelsafdeling kan u koppelen aan de baan van uw dromen. Het enige wat u hoeft te doen, is u inschrijven op onze website. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om een geschikte baan voor u te vinden.

Hoe gaan wij te werk?

Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd dat bestaat uit professionals. U kunt deel gaan uitmaken van dit professionele netwerk, dat werkzaam is in de omgeving van Rotterdam, Hoogeveen, Hengelo, Drachten en Emmen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers. Of u nu HBO, WO of MBO heeft afgerond, onze vacatures zijn divers en wij zoeken mensen van verschillende niveaus. Daarnaast hebben wij contact met opdrachtgevers uit verschillende branches. Op deze manier is er bijna altijd wel een leuke baan beschikbaar die goed bij u zou passen. 

Schrijf u direct in

Wilt u deel gaan uitmaken van ons netwerk dat bestaat uit toppers? Schrijf u dan direct in! Via het contactformulier kunt u zich bij ons inschrijven. Hiermee laat u ons weten wie u bent, welke opleiding u heeft afgerond en welke ervaringen u heeft opgedaan in de afgelopen jaren. Wanneer wij denken dat u goed in ons team zou passen, nemen wij contact met u op. Wij nodigen u dan graag uit voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek praten wij graag verder over uw ervaringen en wensen. 

Natuurlijk vraagt u zich af waarom u zich bij ons zou moeten aansluiten? Wij zijn niet alleen gedreven om de juiste bedrijven aan de juiste werknemers te koppelen, ook garanderen wij u uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo komt u in de toekomst niet voor onverwachte verassingen te staan. 

Wilt u ons beter leren kennen?

Neem direct contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen ›

NBBU NEN 4400-1 sitemap | contact website hosting dotsolutions